Skip to main content

CENTRET

HOTEL RADISSON BLU

Hotel Radisson Blu er et 4-stjernet hotel med 234 veludstyrede værelser og suiter. Hotellet byder på to restauranter, hvor du kan få en velsmagende middagsoplevelse.

AARHUS CONGRESS CENTER

Aarhus Congress Center omfatter næsten 2.000 m2 fuldt udstyret møde,- konference og eventfaciliteter. I Congress Centeret afholdes der konferencer, festmiddage, messer, udstillinger og koncerter.

PUREGYM

Få pulsen op i PureGym Scandinavian. I motionscenteret kan du træne både styrke, kondition, cardio, almindelig fitness og tilmelde dig diverse holdtræningsaktiviteter.

BRYSTSCREENINGSCENTERET

Hos Brystscreeningscenteret har du muligheden for at få scannet brystet for kræft. Du kan kontakte Brystscreeningcenteret på hverdage mellem klokken 09.00-12.00.

CAPIO – PRIVATHOSPITAL

Capio er et privathospital med speciallæger, som har mange års erfaring inden for hvert sit fagområde. Capio Privathospital specialiserer sig blandt andet inden for plastikkirurgi, mammografi m.m.

CAPIO – FYSIOTERAPI

Capio’s fysioterapi er et center for behandling og genoptræning af nakke, ryg, skuldre m.m. Her hjælper professionelle fysioterapeuter med at genoprette eller vedligeholde maksimal bevægelse.

SIXT BILUDLEJNING

Sixt Biludlejning udlejer biler, som imødekommer dit behov – hvad end det er den praktiske familiebil eller den smarte sportsvogn. Hos Sixt Biludlejning i Scandinavian Centeret er der 24 timers returnering.

MFT ENERGY

MFT Energy er et energihandelsselskab med store ambitioner, der satser på investeringer, ungt talent og brancheerfaring. MFT Energy har deres hovedkontor her i Scandinavian Center.

YO STUDIOS

YO Studios tilbyder aktiviteter inden for yoga, dans og træning. Studiet byder på lyse og hjemlige lokaler, som indbyder til et behageligt træningsmiljø. YO Studios har samtidig også barsels,- og gravidhold.

MEMIRA

Memira er førende i Skandinavien og Holland indenfor synskorrigerende metoder som øjelaser og linseudskiftning. Vi vækster inden for privat øjenlægeklinikker, hvor vi arbejder med forundersøgelse, diagnosticering og behandling af øjensygdomme og -gener. Denne brede palet skal gøre os til den komplette syns- og øjensundhedskæde.

INCITA

Incita er en socialøkonomisk virksomhed, der arbejder for at gøre arbejdsmarkedet mere rummeligt – ved at skabe særlige arbejdspladser hos os selv og gennem partnerskaber med private og offentlige arbejdsgivere i Danmark.